Diabetikus csoki étcsokoládéból készítve

A csokoládé kakaóbabból készül, amit összetörnek, megőrölnek, majd tejszínnel vegyítenek, így főzve ízletes, nagyon jó minőségű krémes édességet. A csokit általában italként, vékony lapokban, bonbonként szokták elfogyasztani. A narancsolajjal ízesített diabetikus csoki 55 % kakaótartalommal rendelkezik. A prémiumminőségű belga csokoládé tökéletes alapanyagnak számít ahhoz, hogy valaki ínycsiklandó édességeket tudjon megalkotni. Gondolta volna, hogy a csokoládét még a sült húsok mellé is fel tudja használni?
Manapság egyre több felhasználási módja létezik a népszerű édességnek. Többek között, a sült húsok mellé, csokoládéval besűrített mártást készítenek, ami igazi kulináris élménynek számít. A sós, az édes és a különféle fűszerek keveredése egyszerűen leírhatatlan. Amikor elfogyasztja az első falatot, akkor a csoki édessége tűnik fel, majd felbukkannak a sós és fűszeres ízek is. A fuszerescsokolade.hu weboldalon megvásárolható diabetikus csoki citrusos aromájával a fogyókúrázók és a cukorbetegek sztárja.